Ürünlerimiz
 
Ürün Adı GALVANİZLİ SAC
Ürün Kodu DX51D
   
Açıklama

GÜNCEL STOKLARIMIZI ANA SAYFADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ...

 

GALVANİZ SAC 

Sacın çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra çinko ile kaplanması sonucu elde edilmektedir. Galvanizli Sac, Sürekli Galvanizleme Yöntemi ile üretilir. Sac Alkali Temizleme Hattında işleme alınır ve gerekli temizleme işlemi yapılır. Daha sonra sürekli tavlama hattından geçer ve çinko ile kaplanır. Çeşitli sektörlerin ihtiyacı doğrultusunda Temperleme, Yağlama, Pasivasyon gibi işlemler yapılır. Galvanizli Sac, bir çok açıdan kullanıcılarına önemli avantajlar sağlar. Her şeyden evvel sacı (metali) korozyona karşı korur. Islak ve nemli alanlarda, outdoor kullanımlarında galvanizli sac yoğun olarak tercih edilir. Sac üzerine uygulanan galvanizleme sayesinde dış etkenlere karşı çeliğin korunması sağlanır. Galvanizli saclar total maliyetlerine bakıldığında muadil ürünlere göre avantaj sağlar. 

Galvanizli Sac Kullanım Alanları ;

Çatı ve Cephe Kaplamaları, Mobilya İmalatı, İnşaat ve Dekorasyon, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi, Beyaz Eşya ve Beyaz Eşya Yan Sanayi, Elektrik - Elektronik sektörleri gibi birçok alanda galvanizli sac kullanılır.

 

Etiketler : galvaniz sac fiyatları konya, galvaniz sac fiyatları konya, galvanizli sac fiyatları konya, galvanizli sac konya
Proteks Bilisim Teknolojileri